welcome to store wzoot.com

Advertisement Adsense

 "Coralife" LED "BioCube" akvariumo rinkinys

Aprašymas

Suteikite savo draugams su pelekais naujus elegantiškus namus su "Coralife LED BioCube" akvariumo rinkiniu. Šis stilingas akvariumas turi modernų gaubtą su ryškiu LED apšvietimu, tinkantį tiek gėlo, tiek sūraus vandens aplinkai. Jame integruotas 24 valandų laikmatis ir automatinės 30 minučių saulėtekio / saulėlydžio ir 60 minučių mėnulio rytui / saulėlydžiui atkurti skirtos funkcijos, atkartojančios natūralų dienos ir nakties ciklą. Šį akvariumą taip pat lengva įrengti ir prižiūrėti, nes jame įmontuotas filtravimas yra kompaktiškas ir pritaikomas. "Coralife LED BioCube" akvariumo rinkinys puikiai tinka pradedantiesiems arba augintinių tėvams, pasirengusiems pakelti savo namų akvariumą į aukštesnį lygį.

"Coralife" LED "BioCube" akvariumo rinkinys

Pagrindiniai privalumai

Visapusiškas akvariumas, skirtas tiek gėlo, tiek sūraus vandens aplinkai.

LED apšvietimas, pasižymintis ryškiai baltu, spindinčiu mėlynu arba įvairiaspalviu apšvietimu.

Komplektuojamas su 24 valandų laikmačiu ir automatinėmis 30 minučių saulėtekio / saulėlydžio ir 60 minučių mėnulio saulėlydžio / mėnulio nusileidimo funkcijomis.

Turi įmontuotą filtravimą, kuris yra kompaktiškas ir pritaikomas.

Tylus panardinamasis siurblys, dvigubos įsiurbimo angos ir reguliuojamas grįžtamasis antgalis užtikrina patogumą.

 Talpa apskaičiuojama pagal bendrą tūrį. Naudodami talpyklą, pasirinkite didesnę talpą nei reikia, kad išvengtumėte perpildymo ir išsiliejimo.

price/€85.00