welcome to store wzoot.com

Advertisement Adsense

 "GloFish" akvariumo pradinis rinkinys

Aprašymas

"GloFish Aquarium Starter Kit" akvariumo pradžiamokslis suteiks jūsų namams grožio pliūpsnį. Rinkinį sudaro vientisas akvariumas, skaidrus dangtelis, energiją taupantis LED apšvietimas su žemos įtampos maitinimo adapteriu ir "Tetra Whisper" filtravimo įrenginys su "Tetra Bio-Bag" maišeliu, užtikrinančiu lengvą ir patikimą priežiūrą. Jums tereikia pridėti žvyro, augalų, vandens ir žuvų, kad akvariumas atrodytų nepakartojamai.

GloFish Aquarium Starter Kit


Pagrindiniai privalumai

Komplekte yra vientisas akvariumas, skaidrus dangtelis, energiją taupantis LED apšvietimas su žemos įtampos maitinimo adapteriu ir "Tetra Whisper" filtravimo įrenginys.

Dėl lengvo įrengimo ir priežiūros šis akvariumas puikiai tinka tiek mėgėjams, tiek pradedantiesiems, ir yra spalvingas bet kurių namų, biuro, klasės ar bendrabučio priedas.

Žemos įtampos, energiją taupantis LED apšvietimas užtikrina reikiamą apšvietimą, kad išryškėtų žuvys ir dekoras.

Pridedamas skaidraus plastiko dangtelis, padedantis sumažinti vandens garavimą.

Kiekviename dangtelyje yra maitinimo anga ir išpjovos šviesai, filtrui ir priedų laidams.

Kas įeina į komplektą

Besiūlis akvariumas, skaidrus dangtelis, juodas postamento pagrindas, juodas akvariumo fonas, akvariumo lemputė su šviesos diodais, žemos įtampos maitinimo adapteris, "Tetra" vidutinės talpos filtro kasetė, oro siurblys ir vamzdeliai, "Tetra" vidinis filtras.

price/€90.00