welcome to store wzoot.com

Advertisement Adsense

API Tap Water Conditioner

API Tap Water Conditioner

(0 customer review)

 API vandens iš čiaupo kondicionierius

Aprašymas

Apdorokite savo vandentiekio vandenį ir padėkite užtikrinti saugią aplinką savo žuvims su API vandentiekio vandens kondicionieriumi. Vandentiekio vandenyje esantis chloras ir sunkieji metalai gali sukelti žiaunų pažeidimus, kvėpavimo sutrikimus, stresą ir galiausiai sužaloti arba pražudyti jūsų žuvis. Vandentiekio vandenyje taip pat yra amoniaką sukeliančių chloraminų, kurie taip pat gali būti toksiški. API vandentiekio vandens kondicionierius padeda pašalinti šiuos toksinus iš vandentiekio vandens. Kadangi jis labai koncentruotas, 10 galonų vandens užtenka vieno arbatinio šaukštelio. Geriausia, kad jis saugus visiems vandens gyvūnams ir gali būti naudojamas tiek gėlame, tiek sūriame vandenyje. Naudokite įkuriant arba keičiant vandenį, kad akvariumas išliktų nepriekaištingas.

API vandens iš čiaupo kondicionierius


Pagrindiniai privalumai

Padeda pašalinti chlorą, chloraminus ir detoksikuoja sunkiuosius metalus.

Itin koncentruotas, todėl galonams apdoroti užteks vieno 1 ml.

Saugus visiems vandens gyvūnams ir gali būti naudojamas tiek gėlame, tiek sūriame vandenyje.

Naudokite akvariumo įrengimo, vandens keitimo ir žuvų įveisimo metu.

Vandentiekio vanduo turi būti apdorotas prieš pridedant žuvų, kad jos išliktų sveikos.

Atsargumo priemonės

PAVOJUS ŽMONĖMS IR GYVŪNAMS: Sunkieji metalai, tokie kaip varis, švinas ir cinkas, gali būti randami daugumoje vandentiekio vandens šaltinių. Šie metalai yra toksiški tropinėms žuvims. Todėl įpilant juostinį vandenį akvariumą apdorokite. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Speciali pastaba

8 uncijų buteliukas apdoroja iki 4730 galonų akvariumo.

16 uncijų buteliukas tinka iki 9460 galonų.

1 gal talpos buteliukas tinka iki 76000 galonų.

Instrukcijos

Naudokite API dozavimo dangtelį ant buteliuko. Chloro pašalinimui ir sunkiųjų metalų detoksikacijai: Įpilkite po 1 ml kiekvienam 20 JAV galonų (76 l) akvariumo vandens. Norint detoksikuoti chloraminus: Įpilkite 5 ml kiekvienam 30 JAV galonų (114 L) akvariumo vandens.

price/€14.50