welcome to store wzoot.com

Advertisement Adsense

 "Marina" LED akvariumo rinkinys, 20 galų

Aprašymas

"Marina LED" akvariumo rinkinyje, idealiai tinkančiame pradedantiems žuvų mėgėjams, yra viskas, ko reikia, kad pirmasis jūsų žingsnis į nuostabų žuvų auginimo pasaulį būtų lengvas ir malonus. Šiame 20 galonų stikliniame akvariume yra "Marina Slim S20" prisegamas filtras su greitai keičiamomis filtro kasetėmis, kad būtų lengva atlikti priežiūrą greičiau nei per minutę. Akvariumo dangtelyje įmontuotas ilgalaikis, natūralios dienos šviesos efektą sukuriantis LED apšvietimas, kad jūsų žuvys, augalai ir dekoras būtų ryškesni. Į komplektą įeina "Nutrafin" žuvų maistas, vandens kondicionierius ir biologinis papildas, taip pat minkštas tinklelis žuvims ir akvariumo priežiūros vadovas, kuriame rasite kiekvieną gražaus naujojo akvariumo įrengimo, papildymo ir priežiūros žingsnį.

Marina LED Aquarium Kit, 20-gal


Pagrindiniai privalumai

Turi "Marina Slim S20" prisegamą filtrą su greitai keičiamomis filtro kasetėmis, kad būtų lengva atlikti priežiūrą greičiau nei per minutę.

Akvariumo dangtelyje įmontuotas ilgalaikis, natūralios dienos šviesos efektą sukuriantis LED apšvietimas, kad jūsų žuvys, augalai ir dekoras būtų ryškesni.

Komplekte yra akvariumo priežiūros vadovas ir viskas, ko reikia naujam gražiam akvariumui įrengti, aprūpinti ir prižiūrėti.

Tai puiki dovana vaikams, norintiems susipažinti su žuvų hobiu ir atsakomybe už naminius gyvūnus.

20 galonų stiklinio akvariumo matmenys - 24 x 16,5 x 12,5 colių; rekomenduojama laikyti auksines žuveles ir įvairias atogrąžų žuvų rūšis.

Kas įeina į komplektą

Žuvų maistas "Nutrafin Max" žuvų sveikatai užtikrinti, vandens kondicionierius "Nutrafin Aqua Plus", kad vandentiekio vanduo būtų saugus žuvims, ir biologinis priedas "Nutrafin Cycle" sveikai akvariumo aplinkai sukurti.

price/€90.00