welcome to store wzoot.com

Advertisement Adsense

 "Aqueon" LED akvariumo pradinis rinkinys, 20 galų

Aprašymas

"Aqueon" LED akvariumo pradiniame rinkinyje yra viskas, ko reikia, kad jūsų žuvytės draugės pradėtų puikų gyvenimą. Šiame patogiame pradiniame rinkinyje, puikiai tinkančiame pirmą kartą auginantiems žuvis, yra iš anksto nustatytas panardinamas šildytuvas, aukščiausios kokybės žuvų maistas, vandens kondicionierius, tinklelis žuvims ir termometras. Priežiūra bus paprasta, nes į komplektą įtrauktas "QuietFlow LED PRO" maitinimo filtras - jis turi šviesos diodų indikatorių, kuris mirksi, kai reikia keisti kasetę.

Aqueon LED Aquarium Starter Kit, 20-gal


Pagrindiniai privalumai

Į pradinį rinkinį įeina povandeninis šildytuvas ir termometras, kad galėtumėte palaikyti tinkamą temperatūrą savo povandeniniams bičiuliams.

Dėl LED indikatoriaus nereikia spėlioti, kaip pakeisti filtrus.

Pridedamas aukščiausios kokybės žuvų maisto mėginys ir vandens kondicionieriaus mėginys.

Dėl vertikalaus akvariumo stiliaus ir kvadratinio pėdsako jis užima mažiau horizontalios vietos.

Turi baltos šviesos diodų gaubtą, kuris atgaivina ryškias spalvas.

Kas įeina į komplektą

Akvariumas, žemo profilio LED gaubtas, vandens kondicionierius, panardinamas iš anksto nustatytas šildytuvas, "QuietFlow LED PRO Power FIlter", aukščiausios kokybės žuvų maistas, tinklelis žuvims, termometras ir sąrankos vadovas.


†Akvariumo talpa apskaičiuojama pagal bendrą tūrį. Naudodami talpyklą, pasirinkite didesnę talpą, nei jums reikia, kad išvengtumėte perpildymo ir išsiliejimo.

price/€90.00